Cheesecake cu ciocolata

Se incalzeste cuptorul la 180 grade C.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Cheesecake cu ciocolata

Ingrediente

  • -200 gr biscuiți digestivi
  • -90 gr unt
  • -450 gr branza de vaci cremoasa
  • -3 oua
  • -120 gr zahar
  • -100 ml frișcă
  • -100 gr ciocolata min. 50% cacao

Mod de preparare

Se încălzește cuptorul la 180 grade C. Biscuiți se macină cu ajutorul robotului de bucătărie sau într-un prosop și cu ajutorul sucitorul se zdrobesc, apoi se amesteca cu unul. Într-o tava se pune compoziția și se tapetează tava. Se da la cuptor pentru 7 min.

Între timp batem bine branza cu zaharul, adăugăm câte un ou pana le incorporam pe toate și turnam peste biscuiți. Se lasă la cuptor pentru 40 min. Când e gata, se lasă să se răcească, eu de obicei îl las în cuptor.

Între timp am încălzit frișca și am adăugat ciocolata rupta bucăți, am amestecat pana s-a topit, după care am turnat peste chessecake. Se dacă la frigider pentru min. 4 ore sau peste noapte. O bunătate!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise