O alta metoda de conservat rosiile cherry,cu un timp mai mare de pregatire
Rosiile cu coditele rupte,spalate,se pun intr-un vas cu apa si sare atunci cand clocoteste(1lingura cu sare la 1l de apa);se tin rosiile 2-3min apoi se scot;dupa ce s-au racit se decojesc deasupra unui vas,(pentru ca sucul care se strange,se pune in borcane),se pun rosiile in borcane si se umplu cu sucul din vas;se infileteaza bine capacele apoi se fierb borcanele 30min.
Se scot borcanele si se racesc in patura apoi se depoziteaza in camara.
Iarna la folosire,se adauga in orice mancare,rosiile cu tot cu sucul din borcan sau scurse,fiecare cum doreste.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii