Incalzeste cuptorul la 190⁰C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu ambele feluri de zahar, apoi adauga ouale si amesteca.Adauga compozitia cu faina si amesteca putin, doar cat sa se incorporeze faina.
Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc.In centrul fiecarei briose pune cate o lingurita de gem de visine apoi acopera gemul cu cate o lingura de aluat ramas.Da briosele la copt 17-20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.
http://lauradfood.blogspot.com/
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii