-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri
-albusurile cu zaharul se bat pina se dizolva zaharul , nu se mai simte la mina.
-galbenusurile, zaharul ,uleiul si apa calda se bat pina i-si dubleaza volumul si au consistenta unei smantani.
-albusurile si galbenusurile se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie.
-tavitele de chec se imbraca cu hirtie
-se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca. Cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incit toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Acest chec este spornic, foarte pufos si natural.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii