Cheesecake cu zmeura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cheesecake cu zmeura

Ingrediente

  • - 1 pachet de biscuiti Petit Beurre
  • - 1 pachet de unt moale
  • - 1 cutie ricotta
  • - 1 cutie mascarpone
  • - 2 oua ecologice
  • - 4 linguri mari de zahar
  • - 1 baton de vanilie
  • - 200 g zmeura proaspata sau congelata
  • - 70 g gem de zmeura

Mod de preparare

Cheesecake-ul a fost prima reteta de desert pe care am incercat-o. Stiati ca exista sute de retete de cheesecake? In continuare va prezint un cheesecake cu zmeura.

Pisati biscutii pe rand cu fundul unui pahar si amestecati cu untul pana se incorporeaza. Nu va sfiiti sa folositi mana pentru ca asa este cel mai usor! Tapetati fundul unei tavi cu pereti rabatabili cu amestecul obtinut si introduceti la frigider.

Intre timp ne apucam de crema. Amestecati mascarpone cu ricotta, zaharul si galbenusurile. Adaugati miezul de la un baton de vanilie si albusurile batute spuma, amestecand de jos in sus pana obtineti un aluat omogen.

Scoateti tava din frigider si turnati crema peste blat. Introduceti in cuptorul preincalzit (180 grade) pentru aproximativ 20-25 minute, pana capata o culoare aramie.

Lasati la racit si ornati cu gem de zmeura si zmeura proaspata. Va recomand sa o serviti dupa ce sta cel putin 2 ore la frigider.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise