Se coace simplu 10 minute.
Blat
- Se sfărâmă biscuiții și se amestecă cu zahărul pudră și cu untul topit;
- Se amestecă bine și se presează pe tava de copt (am folosit o tavă cu pereți detașabili de 16 cm);
- Se coace simplu 10 minute;
Cheesecake
- Se mixează brânza cu zahărul până se încorporează;
- Separat, se amestecă cafeaua cu romul și se adaugă apoi peste brânză;
- Se adaugă și smântâna lichidă, ouăle, cacao, și se mixează bine;
- Apoi adăugați făina treptat, și mixați până este incorporată complet;
- Coaceți cheesecakeul la foc mediu pentru aproximativ 25 de minute; folosiți testul scobitorii;
- Pentru a evita crăparea acestuia, așezați o cratiță cu apă sub tava cu prăjitura;
Ganache de ciocolată
- Topiți ciocolata pe baie de aburi;
- Când s-a topit, adăugați smântâna lichidă și amestecați energic până se încorporează;
- Trebuie să capete o textură fină și lucioasă;
- Decorați cheesecakeul răcit;
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii