Pentru blat se pun in blender biscuitii rupti si untul topit, iar dupa ce s-a format un aluat nisipos, se rastoarna in forma de tort.
Pentru blat se pun in blender biscuitii rupti si untul topit, iar dupa ce s-a format un aluat nisipos, se rastoarna in forma de tort cu diametrul de 22 cm, se preseaza bine formand blatul, apoi se lasa la frigider.
Pentru piure, 6 gutui curatate de coaja si de casuta cu seminte, taiate cubulete, se fierb 30 min, se scurg si se paseaza.
Intr-un castron se amesteca branza cu zahar, smantana, se adauga ouale pe rand mixand energic dupa fiecare, apoi piureul de gutui, un praf de sare, aromele, iar dupa omogenizare se rastoarna peste blat, se niveleaza suprafata si la cuptor va sta 50 min la foc mic.
Dupa ce s-a racit, se lasa la frigider cu tot cu tava pana a doua zi.
Se scoate cu atentie, se pune pe un platou si se orneaza cu frisca batuta, apoi se taie si se serveste!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii