Pentru baza: sfaramam cat mai fin biscuitii, topim untul si amestecam cu biscuitii sfaramati. Aceasta pasta punem pe fundul unei forme largi pentru cuptor, unsa cu unt si faina.
Pentru umplutura: intr-un lighenas punem branza, iurtul, ouale, faina si zaharul si amestecam bine cu blenderul pana obtinem o crema. Aceasta crema punem deasupra bazei de biscuiti, bagam la cuptorul incins la 180grade, 35-40min.(probam cu o scobitoare daca este gata). Scoatem din cuptor, punem prajitura pe un platou de marimea formei dupa care punem deasupra un strat de gem de capsune. Aceasta prajitura e gustoasa servita rece cu un suc natural de fructe. Putem face si cu alte feluri de gem (zmeura, caise, cirese sau piersici). Va urez pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii