Pentru ca incercasem aceasta reteta in restaurantul in care am lucrat pana nu de mult si mi s-a parut foarte buna,cum am facut rost de reteta m-am gandit sa o si incerc.Noi am savurat-o cu mare placere asa ca va recomand sa o incercati si voi.
Am maruntit bine biscuiti si i-am amestecat cu untul deja topit(eu am fost cam generoasa cu cantitatea de unt si mi-a iesit baza putin cam moale,dar s-a mancat oricum).Dupa care ii asezam pe fundul unei tavi(e si mai bine daca aveti o forma special folosita pt torturi-din aceia cu peretii detasabili)si se da la rece pana se pregateste crema.Eu am folosit niste paharele din plastic in locul formei de tort.
Se amesteca crema de branza cu laptele condensat,dupa care se adauga sucul de lamaie.Se pune peste biscuiti o parte din aceasta crema,apoi se pune gemul si la final cealalta jumatate din crema.Se da la rece si se serveste a doua zi.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii