autor:

Brindusa_Aluculesei

» » , , Retete de Pasti, Dulciuri diverse, Torturi

Cheesecake cu fructe congelate

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 mai 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 mai 2020

Ingrediente
Ingrediente pentru blat:, -300 gr.biscuiti Petit Beure, -200 gr.unt,grasime 80%., Ingrediente pentru crema de branza:, -500 gr.branza dulce de vaci, -100 gr.unt,grasime 80%, -100 ml.lapte dulce de vaca,fiert si racit, -4 linguri zahar., -Ingrediente pentru frisca:, -500 gr.smantana,grasime 30%, -2 linguri zahar., Ingrediente pentru toata crema:, -crema de branza, -frisca, -3 plicuri gelatina,30 gr., -100 ml.apa calduta, -250 gr.capsuni decongelate, -250 gr.mure decongelate., Ingrediente pentru ornat (jeleu):, -250 gr.capsuni decongelate, -250 gr.capsuni decongelate, -3 linguri zahar, -100 ml.apa calduta, -1 plic gelatina,10 gr.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare pentru blat: se topeste untul la foc mic.

Se maruntesc biscuitii, se toarna untul peste biscuiti, se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava detasabila.Se preseaza bine cu ajutorul unui obiect dur,in cazul meu cu fundul unui pahar,dupa care se pune tava la frigider pana la urmatoarea operatiune.

Mod de preparare pentru crema de branza:

Se pune la robot branza dulce de vaci,(este bine ca branza sa fie mai moale,sa nu fie prea grunjoasa sa fie mai perlata,adica atunci cand se incalzeste chisleacul sa fie pe la temperatura de 38 de grade,sa ramana perle cum ii place cucoanei din reclama.Se adauga zahar,unt si se mixeaza pana devine totul o pasta fina,daca branza este prea tare este bine sa se adauge putin cate putin lapte dulce de vaca fiert pana se obtine consistenta dorita.

Mod de preparare pentru frisca:

Se pune smantana la robot,se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o frisca tare.

Mod de preparare pentru toata crema:

Intr-un bol mic se pune apa calda,gelatina,se omogenizeaza si se lasa pret de 10 minute.

Peste crema de branza se pune frisca,se omogenizeaza,se adauga gelatina inmuiata,capsunile decongelate,murele decongelate si se amesteca bine intr-o singura directie.Se toarna crema peste blat si se da tava la frigider pana la urmatoarea etapa.

Mod de preparare pentru jeleu:

Se pun la blender,capsunile,murele,zaharul si gelatina inmuiata in apa calda cu circa 10 minute inainte,se mixeaza bine si se toarna compozitia peste crema,dupa care se da tava la frigider pentru circa 12 ore.In cazul meu de pe o zi pe alta.

Se scoate tava de la frigider si cu ajutorul unui cutit incalzit se trece pe marginea tavii si se desprinde usor prajitura de tava,dupa care se deschide si se scoate marginea la tava.Se portioneaza si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe congelate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu mascarpone si capsuni

Tort cu mascarpone si capsuni

Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Torturi
Tort cu ciocolata si crema de cafea

Tort cu ciocolata si crema de cafea

Mod de preparare pentru blat: Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu

6 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blat:
  • -300 gr.biscuiti Petit Beure
  • -200 gr.unt,grasime 80%.
  • Ingrediente pentru crema de branza:
  • -500 gr.branza dulce de vaci
  • -100 gr.unt,grasime 80%
  • -100 ml.lapte dulce de vaca,fiert si racit
  • -4 linguri zahar.
  • -Ingrediente pentru frisca:
  • -500 gr.smantana,grasime 30%
  • -2 linguri zahar.
  • Ingrediente pentru toata crema:
  • -crema de branza
  • -frisca
  • -3 plicuri gelatina,30 gr.
  • -100 ml.apa calduta
  • -250 gr.capsuni decongelate
  • -250 gr.mure decongelate.
  • Ingrediente pentru ornat (jeleu):
  • -250 gr.capsuni decongelate
  • -250 gr.capsuni decongelate
  • -3 linguri zahar
  • -100 ml.apa calduta
  • -1 plic gelatina,10 gr.

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

253 voturi    44 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

8 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Raffaello Tort Raffaello

Vom începe cu crema pentru ca va avea nevoie sa stea la frigider câteva ore. Frișca lichida o punem pe aragaz la foc mic

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu aroma de vanilie Cheesecake cu aroma de vanilie

Dam biscuitii la blender si ii amestecam cu untul topit. Intr-o tava de 24cm tapetata cu hartie de copt doar pe fund, asezam biscuitii

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort diplomat