Cheesecake, reteta cu fructe congelate. Cum faci acasa cheesecake cu fructe congelate.
Mod de preparare pentru blat: se topeste untul la foc mic.
Se maruntesc biscuitii, se toarna untul peste biscuiti, se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o tava detasabila.Se preseaza bine cu ajutorul unui obiect dur,in cazul meu cu fundul unui pahar,dupa care se pune tava la frigider pana la urmatoarea operatiune.
Mod de preparare pentru crema de branza:
Se pune la robot branza dulce de vaci,(este bine ca branza sa fie mai moale,sa nu fie prea grunjoasa sa fie mai perlata,adica atunci cand se incalzeste chisleacul sa fie pe la temperatura de 38 de grade,sa ramana perle cum ii place cucoanei din reclama.Se adauga zahar,unt si se mixeaza pana devine totul o pasta fina,daca branza este prea tare este bine sa se adauge putin cate putin lapte dulce de vaca fiert pana se obtine consistenta dorita.
Mod de preparare pentru frisca:
Se pune smantana la robot,se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o frisca tare.
Mod de preparare pentru toata crema:
Intr-un bol mic se pune apa calda,gelatina,se omogenizeaza si se lasa pret de 10 minute.
Peste crema de branza se pune frisca,se omogenizeaza,se adauga gelatina inmuiata,capsunile decongelate,murele decongelate si se amesteca bine intr-o singura directie.Se toarna crema peste blat si se da tava la frigider pana la urmatoarea etapa.
Mod de preparare pentru jeleu:
Se pun la blender,capsunile,murele,zaharul si gelatina inmuiata in apa calda cu circa 10 minute inainte,se mixeaza bine si se toarna compozitia peste crema,dupa care se da tava la frigider pentru circa 12 ore.In cazul meu de pe o zi pe alta.
Se scoate tava de la frigider si cu ajutorul unui cutit incalzit se trece pe marginea tavii si se desprinde usor prajitura de tava,dupa care se deschide si se scoate marginea la tava.Se portioneaza si se poate servi.Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii