Biscutii ii macinam in robotul de bucatarie
Amestecam cu untul topit si asezam totul intr-o tava unsa cu unt,prasam bine cu degetele urcand putin si pe bordul tavii,introducem tava in frigider;
Incalzim coniacul putin topim gelatina inmuiata in preabil,amestecam cu iaurtul,incorporam cu mixerul crema philadelphia,zaharul ,jumatate din fulgii de cocos si jumatate din cei de ciocolata,iar la sfarsit frisca batuta!
Turnam totul peste biscuitele intarit,nivelam,presaram restul de fulgi de cocos si ornam cu ciocolata ramasa rasa;
Lasam cam 2-3 ore in frigider pana se intareste bine dupa care se poate servii cu ciocolata tropita deasupra!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii