Autor:
amalia (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 28 septembrie 2015
Ingrediente
400 g biscuiti digestivi, 100 g margarina, 400 g crema de ciocolata, 500 g mascarpone, 50 g zahar pudra, 1 ceasca cereale, sos de ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 4h
Mod de preparare
Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii o pasta si mai adaugi o lingura de crema de ciocolata.
Asezi blatul astfel obtinut intr-o tava rotunda cu pereti detasabil, uniformizandu-l cu dosul unei linguri. Dai tava la frigider.
Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pana devine spumoasa. Adaugi restul de crema de ciocolata si bati pana totul devine o crema pufoasa.
Asezi crema peste biscuiti , decorezi cu cerealele si dai la frigider pentru 3 ore.
Servesti cu sos de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata (la rece)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate