1. Pune branza de vaci intr-un bol impreuna cu ouale si mixeaza cu ajutorul unui mixer vertical pana la inglobarea totala a acestora. Adauga smantana si esenta, si mixeaza bine.
2. Cerne faina in compozitie si omogenizeaza cu ajutorul mixerului.
3. Adauga ciocolata maruntita in compozitie si inglobeaz-o cu ajutorul unei spatule/linguri.
4. Toarna compozitia intr-o tava (24 cm diametru) tapetata cu hartie de copt, si introdu in cuptorul incalzit in prealabil la 180 grade Celsius pentru 1h si 20 min.
5. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca complet inainte de a-l glazura.
Glazura si asamblare:
1. Intr-o cratita cu fund dublu pune 200 g ciocolata rupta in bucati impreuna cu 150g smantana lichida, la foc mic. Amesteca bine, opreste focul si adauga restul de smantana lichida in compozitie si omogenizeaza cu o spatula.
2. Pune cheesecake-ul pe un gratar, sub gratar pune un platou si toarna glazura deasupra prajiturii. Muta apoi cheesecake-ul pe un platou si decoreaza-l cu fulgi de migdale si carlionti de ciocolata.
Enjoy!
Nota: - in locul esentei de pepene poti utiliza orice alta aroma iti este pe plac.
- poti folosi ciocolata cu lapte, in cazul in care cea amaruie nu-ti este pe plac.
- carliontii de ciocolata ii obtii razuind ciocolata (lasata la temperatura camerei) cu un curatator de legume.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii