Intr-o tava pt tort care se deschide se sfarama biscuitii(daca e pachetul mare, in jur de 1/2 biscuiti), se topeste untul si se amesteca cu biscuitii cu o furculita, iar cu o lingura se apasa, formandu-se baza.
Se mixeaza smantana pana se ingroasa si se adauga 2 linguri de branza si se amesteca pana devine o crema fina.
Se topeste jeleul si se adauga peste crema obtinuta, amestecandu-se usor.
Se taie capsunile in bucatele mici si se adauga in crema.
Se toarna peste baza de biscuiti si se lasa la racit.
Se poate decora cu capsune inmuiate in jeleu pt un aspect lucios.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii