Pisam bine biscuitii ajuntandu-ne cu un robot de bucatarie. Adaugam untul si continuam sa mestecam. Punem compozitia obtinuta intr-o tava rotunda pentru tort cu diametru de 24 cm, cu cercul lateral ce se deschide si o lasam deoparte.
Amestecam urda cu mascarpone, zaharul, vanilia si ouale. Punem aceasta crema peste blatul de biscuiti si dam totul la cuptor la 160 grade pentru aproximativ o ora.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca si intindem deasupra dulceata de capsuni (eu am folosit dulceata pregatita de mama cu capsuni din gradina noastra - o nebunie).
Decoram deasupra cu felii de capsuni proaspete.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii