Se amesteca foaia de napolitana sfarimata cu scortisoara si untul si se preseaza bine intr-o forma rotunda.
Se amesteca gelatina cu siropul de la ananas si se lasa sa stea un minut ;se fierbe cam 5 minute la foc mic amestecind continu.
Se amesteca bine la mixer brinza cu zaharul, se adauga gelatina cite putin ; se da putin la frigider pina incepe sa se intareasca.
Se adauga ananasul si frisca batuta amestecind usor cu lingura .
Se toarna compozitia peste crusta si se da la frigider pentru mai multe ore (merge si peste noapte)
Se scoate din forma pe platou si se serveste.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii