Topiti untul.Sfaramati biscuitii marunt si amestecati cu untul topit.Intr-o forma cu inel detasabil se rastoarna biscuitii framantati cu untul si se niveleaza bine si se da la frigider.Branza dulce se freaca cu branza mascarpone,se adauga esenta de vanilie si zaharul si se omogenizeaza bine.Se adauga ouale pe rand,amestecand bine dupa fiecare,apoi se adauga smantana.Se scoate tava de la frigider si se toarna compozitia peste biscuiti.
Se da la cuptor 75-80 minute in functie de cuptor,pana se rumeneste compozitia putin deasupra.
Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,se scoate inelul detasabil si se aseaza pe o farfurie si se lasa la rece vreo 4 ore.Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii