Incalziti cuptorul la 150°C;faramitati biscuiti cu facaletul cu ajutorul hartiei pergament;
Intr-o caserola amestecati biscuiti cu nuca de cocos,zaharul,si untul moale,pana obtineti o compozitie omogena,pe care o ve-ti distribui intr-o forma de tort,de preferat acele care se desfac;
presati compozitia cu mainile,introduceti forma la cuptor timp de 10 minute;
Topiti ciocolata a bagnomaria,separat bateti crema de branza pana obtineti o crema spumoasa,incorporati laptele concentrat,amestecati bine cu mixerul,adaugati ouale,zaharul vanilat,amestecati pana obtineti o crema omogena;
Varsati aceasta compozitie peste blatul de biscuite,introduceti in cuptor,la aceiasi temperatura timp de 1 ora;
Se lasa la racit,dupa care se tine la frigider timp de 4 ore cel putin;
Se poate servi decorat cu capsuni proaspete sau cu un sirop delicat pregatit asa: puneti la macerat 350g de capsuni cu 350g zahar timp de 8 ore,fierbeti totul pt 5 minute,lasati la racit si fierbeti iar timp de 5 minute ,filtrati cu o strecuratoare fina si decorati tortul;
Va garantez ca are un gust deosebit,iar in interior un aspect cremos,ft delicat;
Laptele concentrat : am folosit laptele de la nestlè care se gaseste in comert!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii