Chec super gustos!

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chec super gustos!

Ingrediente

  • 5 ouă
  • 200 grame făină
  • 200 grame zahăr
  • 1 linguriță praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de cacao
  • 2 pliculețe zahpăr vanilat
  • sare.

Mod de preparare

Se separă cele 5 ouă. Albușurile cu puțină sare se bat spumă , se adaugă zahărul vanilat, cele 200 grame de zahăr și se mixează până se topește tot zahărul. Gălbenușurile se freacă cu cele 4 linguri de ulei cu ajutorul unei linguri din lemn. Se încorporează în compoziția de albușuri, gălbenușurile și făina amestecată cu praful de copt, încet pentru a păstra aerul . Se separă compoziția în două părți egale și apoi într-una se adaugă 2 linguri de cacao. Se preîncălzește cuptorul.Într-o tavă de chec, în care se pune hârtie de copt, se adaugă câte o lingură din fiecare compoziție , până se vor termina. Se coace în cuptor la 150 grade , timp de cca 40 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise