Batem ouale intregi cu zahar, bine-bine, adaugam si zaharul vanilat si coaja rasa,putina sare. Treptat adaugam faina. Pregatim o forma rotunda de chec si o tapetam cu ulei si faina.turnam in forma mai bine de jumatate din compozitie, restul pastram si amestecam cu cacao, dupa care o turnam in forma peste compozitia de dinainte. Cu o furculita,"amestecam" prin compozitie, pentru a se amesteca culorile.se da la cuptor la o temperatura de 165 grade, pentru cca 30 minute.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii