Toate ingredientele se masoara cu aceeasi cana. Sfecla se coace si se blenduieste (400 gr dupa ce s-a curatat). Mixam zaharul cu uleiul, adaugam sfecla, vanilia si ciocolata taiata marunt. Amestecam separat ingredientele uscate dupa care le incorporam la cele lichide si amestecam cu telul. Se da pentru vreo ora jumate la cuptor, facem testul cu scobitoarea atat pe margini cat si in centru, daca la mijloc nu este gata se mai lasa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii