Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, adaugam si galbenusurile unul cate unul, apoi zaharul si mixam pana se topeste tot zaharul. Dupa care punem uleiul, laptele si esentele, mai mixam putin si la sfarsit adaugam faina amestecata cu praful de copt.
Omogenizam bine toate ingredientele si rasturnam compozitia rezultata intr-o tava (eu am folosit o tava rotunda de 24 cm) pe care o tapetam cu ulei si faina.
Pastram cateva linguri din compozitie pe care o amestecam cu cacaoa, apoi o rasturnam peste cea alba din tava, ne ajutam de o furculita sa ,,desenam'' putin deasupra.
Dam tava la cuptor pentru cca.30min sau facem testul cu scobitoarea.
Cand se raceste pudram cu zahar pudra. Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii