Incingeti cuptorul la 180gr. si ungeti o forma de chec cu lungimea de 24 cm. Amestecati intr-un castron faina si praful de copt, incalziti putin laptele si radeti - separat - ciocolata neagra si cea alba.
Frecati untul cu zaharul pana ce devine spumos si adaugati galbenusurile - unul cate unul -, alternandu-le cu cate o lingura de faina. Turnati deasupra laptele caldut, amestecati si incorporati si restul de faina si praful de copt.
Impartiti aluatul in doua. Intr-una din parti puneti praful de cacao si ciocolata neagra si amestecati, iar in cealalta, ciocolata alba si amestecati. Bateti albusurile spuma si incorporati-le, usor, in cele doua parti de aluat.
Turnati aluaturile in forma, alternand culorile. Dati checul circa 50 de minute la cuptor si dupa ce s-a copt, lasati-l 5 minute sa se raceasca, rasturnati-l si serviti-l rece.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii