Untul lasat la temperatura camerei se freaca pana devine crema.
Ouale intregi se bat bine, se adauga cele 250 gr de zahar pudra treptat,lingura cu lingura.
Se toarna compozitia peste unt,amestecandu-se bine.Se adauga faina in ploaie, se amesteca usor,sa nu se faca cocoloase.
Se adauga nuca prajita si taiata fin,praful de copt stins in zeama de lamaie,stafidele inmuiate in rom,coaja de portocala si rahatul tocat marunt.
Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata cu faina,se da la cuptor circa 50 de minute.
Se pudreaza cu zahar pudra vanilat .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii