Se anestecă 3 oău întregi cu 1 cană de zahăr şi 1 pachet de praf de copt, apoi se pune treptat 1 cană de lapte, 1 cană de ulei, coaja rasă de la o lămâie, 2 pachete de zahăr vanilat şi 3 căni de făină.
Din toată compoziţia se ia o parte în care se pune 2 linguri de cacao. Se pune într-o formă rotundă cu gaură la mijloc. Prima dată se toarnă în formă compoziţia cu cacao şi peste compoziţia albă. Se coace la foc potrivit.
După ce s-a copt şi răcit se pudrează cu zahăr praf.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii