Batem albusurile spuma tare, impreuna cu zaharul. Cand spuma e bine legata, adaugam si faina, apoi uleiul, coaja de portocala, praful de copt si vanilia. Amestecam compozitia apoi adaugam rahatul taiat in bucati si dat prin faina(pt a nu se lipi bucatelele intre ele) si amestecul de fructe. Cu o spatula omogenizam totul cu miscari de jos in sus.
Turnam compozitia in tava mare de chec tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul dinainte incalzit, la 180* pentru 45’.
Se scoate din tava , se lasa la racit si numai dupa aceia se portioneaza si se serveste.
Se poate servi simplu, asa cum am procedat eu (este destul de dulce) sau se poate pudra cu zahar praf sau alta varianta ; acoperit cu glazura preferata .
Oricare optiune o veti alege v-a fi cu siguranta un deliciu !
Pofta buna !
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii