Se pune la fiert zaharul cu cele 10 linguri de apa, intre timp se bat albusurile spuma cu un varf de sare. Se toarna siropul fierbinte peste albusuri batand in continuare, galbenusurile unul cate unul, faina in ploaie amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus sa nu se lase compozitia, uleiul, praful de copt si miezul de nuca intreg.
Se ung tavile cu margarina si se tapeteaza cu faina, se toarna compozitia mai mult de jumatate in tavi. Restul il amestecati cu cacao si turnati deasupra compozitiei din tavi, amestecand cu o furculita in cerc pentru aspect frumos.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii