Separam albusurile de galbenusuri. Frecam albusurile cu zaharul adaugat treptat pana obtinem o spuma., si galbenusurile separat cu sarea si uleiul adaugat treptat ca la maioneza. Adaugam aceasta \" maioneza \", peste albusuri, punem praful de amoniac, cana cu lapte, faina ( treptat ), vanilia, un picut de esenta de rom si mestecam cu lingura pana obtinem o compozitie omogena. Turnam compozitia in tavi ( unse cu ulei si prafuite cu faina ), pastrand o mica cantitate pe care o amestecam cu praful de cacao si o punem apoi peste compozitia din tavi, la mijlocul ei. Dam la cuptor.si verificam cu scobitoarea cand e gata .Pofta buna copii !!!! PROVERB ALBANEZ : Mai bine s-o patesti o data decat sa te temi intr-una .
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii