Se bate bine,untul cu zaharul si coaja de portocala pana se obtine o crema spumoasa.Se adauga galbenusele pe rand.Albusele se bat separat.Se adauga jumatate din cantitatea de faina si albuse peste crema,se bate bine si se adauga restul,la urma se pun fructele seci , praful de copt si vinul.Se unge o forma cu unt si tapiteaza cu faina,se toarna blatul si se da la cuptor aprox.40 min.Se controleaza daca e copt cu un betisor,care trebuie sa iasa aproape uscat cand e gata.Se decoreaza cu zahar pudra si fructe seci.Este desertul pe care l-am facut de cele mai multe ori.Merge dimineata la cafea....Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii