se curata dovleceii de coaja, se dau pe rozatoare, se presara cu sare si se lasa sa se scurga o ora. In acest timp se taie marunt patrunjelul, se amesteca cu smantana si galbenusurile si se pune sare si piper dupa gust.Se bat albusurile spuma si se pun peste compozitia de mai sus si se omogenizeaza totul.Presezi apoi dobleceii rasi ca sa se scurga bine , ii calesti in unt, adaugi usturoiul pisat si-i lasi sa se raceasca.Ii amesteci apoi cu compozitia de oua, se pune amestecul intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu pesmet si dai totul la cuptor pentru 35 de minute.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii