Se curata dovleceii de coaja,se dau pe razatoarea mare,se presara cu putina sare si se lasa la scurs o ora.Intre timp se taie patrunjelul marunt,se amesteca cu smantana,galbenusurile,sare si piper.
Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in compozitia de mai sus.
Se preseaza dovleceii rasi,sa se scurga bine de zeama,se calesc in unt,se pune usturoiul pisat si se lasa la racit;se amesteca cu compozitia de oua.
Se pune amestecul intr-o tava de chec sau cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet.Se da la cuptor 30-35 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii