Chec de ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Chec de ciuperci

Ingrediente

  • 1 kg de ciuperci,
  • 5 cepe,
  • 10 oua,
  • 10 linguri de faina,
  • 10 linguri smantana,
  • 3 leg. marar,
  • sare,piper

Mod de preparare

Ceapa si ciupercile taiate se pun intr-o cratita cu putin ulei si se calesc pana se evapora toata apa lasata de ciuperci,potrivim de sare si piper si le lasam la racit.Albusurile le batem spuma. Ciupercile le amestecam cu galbenusurile,mararul,smantana,adaugam si albusurile si faina. Se amesteca toata aceasta compozitie dupa care o punem la cuptor, 50 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise