Chec de carne

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Chec de carne

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 oua
  • 1 capatana mica de usturoi
  • condiment pentru carne tocata (sau sare, piper, boia dulce si ce mai vreti voi)
  • 5 cepe uscate

Mod de preparare

Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit. Am adaugat carnea, pe care am amestecat-o, in prealabil cu condimentele. Am lasat la calit pana si-a schimbat carnea culoarea. Am scos, in timp ce se calea carnea, toata zeama pe care o lasa, pe care nu am aruncat-o. Am scos carnea facuta, am scurs-o bine si am pisat-o un pic cu furculita. Am amestecat compozitia cu 3 oua intregi, batute bine. Puteti gusta si potrivi gustul, inainte sa puneti oualele, de sare si piper. Aveti grija daca folositi vegeta, knorr sau alte de’astea, sa tineti cont ca au si sare in compozitie. Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu o lingura de zeama de la carne, apoi l-am adaugat si pe el in compozitie. Puteti sa folositi si usturoi granulat.

Daca vi se pare ca este prea uscata compozitia, mai puneti cate putina zeama sau putin cascaval ras. Am pus in tava tapetata cu hartie si un ou batut pe deasupra. Sta la cuptor, pana nu se mai vede ca fierbe pe margini (cel putin 45 min).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise