Intr-un vas pe foc se amesteca zaharu,cocao si laptele,lasandu-le sa sea 2-3 clocote.Se da la o parte si se adauga untul taiat bucatele,sarea,vanilia,coaja de portocale si esenta de rom,se amesteca bine pana se topeste untul.Se lasa la racit 10 minute si apoi se adauga galbenusurile,amestecand bine dupa fiecare,praful de copt,iar la urma se adauga faina alternand cu albusurile batute spuma tare.Compozitia se toarna in 2 tavi de chec unse si tapetate cu faina.Se baga in cuptorul incins,si se coace timp de 30-40 de minute.Se incearca cu o scobitoare.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii