Punem intr-un castron faina, cacao, 1 lingurita praf de copt si sarea. Dam prin razatoare ciocolata si dovlecelul.
Amestecăm untul moale cu ulei, zahar, zahar vanilat si oua.
Incorporam zucchini pe care il stoarcem bine in mana, ciocolata tocata si nuci cu migdale.
La final adaugam faina si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Coacem checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 70 minute.
Cand este copt il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii