Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul.
Albusurile se bat spuma, adaugam zaharul si continuam sa batem bezeaua pana se topeste zaharul.
Galbenusurile se amesteca cu untul topit, se adauga peste albusuri si amestecam usor pentru a se incorpora. Adaugam la final faina si praful de copt. Impartim compozitia in doua parti egale. Intr-o parte adaugam visinele, iar in cealalta adaugam cacaua amestecata cu apa calduta.
In tava de copt, asezam hartie de copt dupa care punem alternativ pe lungimea tavii dungi din cele doua compozitii. Dam la cuptor pentru 30 min, la 180°C.
Dupa ce s-a copt si s-a racit, se poate pudra cu zahar.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii