Toate ingredientele necesare pentru coca se pun intr-un vas in ordinea de mai sus, apoi se amesteca cu mixerul.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Crema obtinuta din urda, oua, zahar si zahar vanilat (amestecate cu mixerul) se pune in tava, peste coca, pe 3 rinduri, cu o lingura, apoi cu o furculita se amesteca usor urda cu coca, astfel incit sa se amestece culorile.
Se coace cca 40 min(mai intii la foc tare cca 15 min, apoi la foc mai mic).
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii