Pentru mic dejun si nu numai. Se poate servi cald sau rece. Este foarte pufos si delicios. Copiilor le va place mult
Punem ouale in bolul de la mixer si le amestecam 8 minute la viteza medie-maxim.
Adaugam ulei si amestecam. Adaugam faina si amestecam dar la viteza mica-medie. Adaugam sare, piper, oregano, smantana si urda bine scursa.Ungem o tava rotunda cu ulei si tapetam cu faina punem compozitia si lasam 5 minute. Preincalzim cuptorul la 170-180 de grade si coacem pentru 45-50 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii