Pieptul de pui, fiert, l-am tăiat bucăţele mititele, mergea şi mai mic, dar...graba...
Ceapa se toacă şi se căleşte în puţin ulei de măsline, apoi se adaugă pieptul de pui şi se amestecă pentru a se pătrunde puţin pe toate părţile , iar ceapa să devină aurie. Morcovul, dat pe răzătoarea cu ochiuri mici se aruncă peste amestecul de carne şi ceapă şi se lasă la foc mic vreo 8-10 minute.
Între timp, ouăle se separă. Albuşurile se bat spumă tare cu un praf de sare. Gălbenuşurile se freacă cu untul până se încorporează bine şi devine ca o cremă. Apoi se adaugă făina, treptat, amestecând bine pentru omogenizare. Se încorporează spuma de albuşuri. La urmă se adaugă şi amestecul din carne şi se toarnă totul într-o tavă de chec, unsă bine de tot cu margarină/unt.
Se lasă la foc potrivit 45-50 minute. Se consumă rece.
Un aperitiv foarte bun !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii