Chec cu nuci si zahar vanilat

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pahare de faina
  • 2 pahare zahar
  • 1 pahar unt proaspat
  • 1 pahar lapte
  • 4 oua
  • 2 pahare nuci pisate
  • 1 lingurita bicarbonat
  • putina sare de lamiie
  • 1 plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, se adauga galbenusurile unul cite unul, amestecind mereu. Se pune apoi lapte, bicarbonat, faina, nuci, vanilie si la urma albusurile batute spuma. Aluatul se amesteca bine, se toarna intr-o forma lunga unsa bine cu unt si se pune la copt. Dupa ce checul s-a copt si s-a racit, se presara cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise