Intr-un bol punem laptele ,zaharul,uleiul si le frecam bine cu un tel pana se topeste zaharul.
Adaugam praful de copt si coaja rasa de lamaie.
Anasonul il taiem cu un cutit bucatele mici si il punem in bol,apoi punem si ness-ul.
Incorporam faina ,treptat,iar la urma punem cacaua.
Nucile le tocam cu un cutit si le incorporam in compozitie.
Luam o tava de chec(sub orice forma) ,o ungem bine cu margarina si o tapetam cu faina alba.
Turnam compozitia in tava.
Aceasta o introducem in cuptorul incins,la o temperatura potrivita.
Il lasam pana este copt(35-45 de minute maxim).
Cand este gata il scoatem,il lasam la racorit.
Il pudram cu zahar si servim!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii