Se separa ouale, galbenusurile de albusuri, morcovii de taie in rondele. In blender se pun morcovii, galbenusurile, zaharul si uleiul. Se lasa 5-6 minute pana se face o pasta. Albusurile se bat spuma. Se scoate pasta obtinuta din blender si se pune intr-un vas incapator, se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine dupa care se adauga spuma de albusuri si se amesteca pana se omogenizeaza. Se unge o forma rotunda (cu gaura in mijloc) sau forma de chec si se adauga compozitia obtinuta. Se baga in cuptor la o temperatura de 180 grade pentru 30-40 minute. Glazura: se pune intr-o cratita margarina pana se topeste, se adauga restul de ingrediente, se amesteca pana se dezlipeste de pe cratita. Daca doriti mai lichida puteti adauga putin lapte. Se toarna fierbinte peste chec.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii