Incingem cuptorul. Separam albusurile de galbenusuri. Bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi adaugi zaharul si bati pana se intaresc albusurile bine,ca la bezea. Galbenusurile le amesteci bine cu uleiul si laptele apoi le incorporezi in compozitia de albusuri, usor sa nu iasa aerul din albusuri. Pui esenta si coaja de lamaie. Amesteci praful de copt cu faina si pui cate putin in compozitie amestecand continuu cu miscari ferme. Daca compozitia este prea moale mai puneti faina iar daca vi se pare prea tare, mai puneti lapte. Amestecati merele cu scortisoara si o lingura cu faina. Turnati compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina iar peste puneti merele. Lasati la cuptor 40-50 minute.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii