Se freaca untul cu zaharul, vanilia, sarea si coaja rasa de lamaie pana devine o crema spumoasa, se adauga apoi galbenusurile pe rand si se amesteca bine dupa fiecare. Se adauga macul, faina, alternand cu albusurile batute spuma tare. Din aceasta compozitie ies 3 checuri. Se ung tavile si se tapeteaza cu unt si faina sau hartie pergament, se repartizaza compozitia in cele 3 forme, apoi se dau la cuptorul preincalzit la 180 grade C pentru 40-50 de minute. Se face testul cu scobitoarea.
Cele 4 linguri de zahar se pun intr-o craticioara cu cele 4 linguri de apa si se pun la foc pana s-a topit zaharul, apoi se adauga zeama de lamaie, se toarna imediat peste checurile scoase din cuptor. Se lasa sa se raceasca apoi se poate taia.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii