Cuptorul se incalzeste la 180*C, se combina intr-un castron oul batut cu vanilia si sucul de portocale, in alt castron se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, sarea si razatura de coaja de portocala. Se taie untul in bucatele si se amesteca cu faina. Apoi se adauga sucul de portocale + oul si se adauga nuca si semintele de mac. Se coace 50 de minute (sau pina iese scobitoarea curata), se lasa sa se raceasca complet inainte de a se taia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii