Se bat albusurile spuna cu zaharul adaugat treptat.Cand spuna s-a intarit bine,adaugati zeama de lamaie.Separat se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza si se toarna apoi peste albusul batut.Se adauga faina cu praful de cpot si se amesteca usor de sus in jos.Se ung si se tapeteaza 2 forme de chec,in care se toarna 2/3 din compozitie,in mod egai in tavi.In compozitia care a ramas se adauga cele 2 linguri de cacao si se toarna in mod egal in cele 2 tavi.Se coace la foc potrivit 30-40 de minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii