Se freaca albusurile cu zaharul spuma tare si se adauga treptat zeama de lamaie.
Galbenusurile se freaca cu ulei pana devine ca o maioneza. Se adauga coaja rasa de lamaie. Galbenusurile frecate se adauga treptat peste albusurile batute spuma. Se adauga faina in ploaie si se incorporeaza cu grija. Se toarna in tavi tapetate cu grasime si faina si se coace in cuptorul preincalzit, in primele 10 min la foc mai mic si apoi la foc potrivit cca 20-40 min in functie de cuptor.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii