Untul se freaca cu zaharul, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, unul cate unul, amestecandu-se bine. Se adauga albusurile batute, praful de copt stins in zeama de lamaie, coaja de lamaie rasa si zaharul vanilat, iar la sfarsit se pune faina si se amesteca, pana ce se obtine un aluat legat. Se adauga nucile taiate straifuri, smochinele, rahatul si fructele confiate taiate cuburi si pudrate cu faina, stafidele taiate in doua si pudrate cu faina. Se pune aluatul in tavite mici de chec si se coace la un foc potrivit
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii