Se incalzeste cuptorul la 180 g C si se tapeteaza cu unt si faina/ hartie de copt o forma de chec.
Intr-un bol se mixeaza untul la temperatura camerei, zaharul, esenta de rom si galbenusurile adaugate pe rand.
Separat, se cerne faina, cacaoa, praful de copt si sarea.
Se adauga compozitiei anterior pregatite, alternand cu laptele.
Albusurile se bat spuma si se incorporeaza incet.
Se pune compozitia rezultata in forma, alternand cu miezul de lapte.
Se da tava la cuptor pentru aproximativ 30 - 35 de minute.
Pentru glazura, se topeste ciocolata la bain-marie, se adauga frisca si se toarna peste checul racit.
La final se presara fulgi de ciocolata alba.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii
Carmen • 26 Mai 2022, 08:55 Ce e,, miez de lapte,,?